A szervezetek minden évben kitűznek egy egyéni szervezeti célt, amelynek jegyében vesznek részt az eseményen. A regisztrációs díjakból befolyt támogatást a szervezetek az egyéni céljuk megvalósítására fordítják.

Az alábbiakban olvashatjátok a szervezeti célokat:

1Balinthaz

A Bálint Háznak ajánlott részvételi díjadat teljes egészében a Csupaszívek örömtánca kapja.
Csupaszívek örömtánca: A Bálint Házban 10 éve minden hétfőn ingyenes egyórás tánc várja értelmi sérült fiataljainkat. Két éve már, hogy bővült a délutáni program: a tánc előtt kreatív, többnyire ajándékkészítő kézműves foglalkozások vannak. Egy-egy délutánon 30-40 fiatal, 5-6 segítő és 15-20 szülő vesz részt.

 

2Benjaminovi A Benjámin óvoda a befolyt pénzből az óvodásainak szeretne kedveskedni, egy közös óvodai kirándulást szeretnének szervezni.

 

3BetSalom

 

4Chabad

Célja minél több rászuroló gyermeket elvinni nyári táborba, és bevonni őket a következő tanévben a vasárnapi iskolába. Ezen kívül célja, hogy a Zstsz jövőre is induló hétköznap esténként tartott előadásait finanszírozza.

 

5Eletmenete

Az Élet Menete Alapítvány az idei évben a  magyar pedagógusok eszköztárának bővítéséért fog futni. A nevezési díjból befolyó összegből az oktatási programunkban dolgozó pedagógusok munkáját, eszközeit szeretnénk fejleszteni.

 

6Frankel

A Frankel zsinagóga célja, hogy a BBYO-val együtt szervezett 3 generációs őszi táborba minél több jelentkezőnek biztosíthassák a részvételt.

 

 

7HAver

A Haver Informális Zsidó Oktatási Alapítvány elsődleges célja a társadalomban meglévő tévhitek és az ezekhez hasonló, zsidósággal kapcsolatos tévhitek eloszlatása. Ehhez önkéntes csapatukkal megközelítőleg4000 diáknak tart informális oktatási foglalkozásokat a zsidóságról. A befolyt összegből még több diákhoz szeretnének eljutni, és tanítani őket, hogy a fiatalok előítéletek nélkül ismerkedjenek meg a zsidósággal, kérdéseket fogalmazzanak meg és kötetlenül beszélgessenek.

 

8Hitgyuli

A Hit Gyülekezete magyarországi alapítású és központú, államilag elismert keresztény egyház; a világszerte mintegy 600 millió tagot számláló pünkösdi-karizmatikus mozgalom tagja. Az Ó- és az Újszövetség tanításait teljes mértékben valló és tanító Hit Gyülekezete a reformáció szellemi örököseként határozza meg magát, napjainkban a legdinamikusabban fejlődő keresztény közösség Magyarországon.

 

9IKI

Az Izraeli Kulturális Intézet idén a Tikkun Olam oktatási és önkéntes programot támogatja. A program keretében a résztvevők, az informális oktatás eszközeivel kaphatnak betekintést civil szervezetek működésébe, változatos előadásokat hallgathatnak zsidó tematikával és részt vehetnek számos önkéntes projektben zsidó és nem zsidó környezetben. A program egy izraeli úttal zárul, amit egy nagyszabású projekt követ, mellyel a csoport egy általa választott szervezetet támogat. A Tikkun Olam tavalyi résztvevői egy kiállításokkal, koncertekkel és slam poetry-vel tarkított teltházas jótékonysági esttel a BAGázs Egyesület munkáját segítették.

 

 

 

 

10LAuder

Célja a hosszú évek óta működő Állatházuk támogatása. A befolyt összeget az állatház megújítására, új állatok beszerzésére és gondozására szeretnék fordítani. Mivel az állatház a szabad ég alatt áll, ezért fontos, hogy biztonságossá tegyék és megvédjék az állatokat az éjszaka leple alatt áldozatokat kereső ragadozóktól.

 

 

 

Maccabi_VAC_hungary_logo_final

A Maccabi VAC Magyarország egyetlen zsidó sportegyesülete, melynek célja a sport megszerettetése, és a sporton keresztül a zsidó identitás fejlesztése. Idén a regisztráció során befolyó összegből a  2017-es Maccabiah Világjátékokon résztvevő sportolókat szeretné támogatni.

 

TALÁLKOZZUNK 2017-BEN IS!